ne leeuw zonder tanden LICHT.jpg

Ne Leeuw Zonder Tanden

Videogalerij
Fotogalerij
Pers
Programma

Korte inhoud:

 

We bevinden ons in het bureel van de gerechtelijke politie, de politie 'in burger'. Een nieuwe dag is aangebroken. Een erg regenachtige dag. De voorbode van nog meer 'gedonder en gebliksem'?

In ieder geval begint de dag zoals elke dag: bureeloverste Max is al aanwezig en wacht, vermoedelijk zoals elke dag, op de aankomst van zijn hulpinspecteur Kamiel.

Op de agenda staat de ondervraging van Julienne Schietaert, een 'gezelschapsdame', die beticht wordt van diefstal. De ondervraging wordt echter rap verstoord door het bezoek van de grote 'adjudant-hoofdchef', Bernard Houthooft. Zijn gezicht staat op onweer. Zijn humeur is op z'n minst even stormachtig.

Zijn schoondochter is verdwenen en hij vraagt zich af hoe de pers daar lucht heeft van gekregen. Het liefst wil hij aan de verdwijning van zijn schoondochter niet al te veel ruchtbaarheid geven, zodat hij het zaakje naderhand deskundig in de doofpot kan steken. 

Het plotse onheilspellend bericht dat zijn schoondochter teruggevonden is, dood …. VERMOORD, en een reeks getuigen en potentiële verdachten die opduiken, betekent het stratschot van het moordonderzoek.

Ondanks het protest van inspecteur Max krijgt Kamiel het onderzoek toegewezen. Slaagt hij erin de moordenaar of moordenares te ontmaskeren?

Volhardt de adjudant-hoofdchef in zijn malafide bedoeling om het zaakje rap in de doofpot te steken? En slaagt hij erin zijn 'goeie naam' en reputatie hoog te houden?

U ontdekt het allemaal, beetje bij beetje, tijdens deze (ont)spannende whodunit, dankzij het gedegen, ervaren doch enigszins 'onorthodox' speurwerk van hulpinspecteur Kamiel.

Titel:

Ne Leeuw Zonder Tanden

Auteur:

 

Romain Deconinck

Regisseur:

Philippe De Clercq

Rolverdeling:

 

Max Bruynooghe: Johan Boncquet

Kamiel Sprotaert: Peter Dewulf

Anny'tje: Evi Vaniseghem

Rosa: Gerda Boncquet

Martin Houthooft: Yves Tack

Louise Perdu: Nancy Clement

Cesar Berinckx: Chris Naessens

Foens Verschoore: Bart Bouton

Jenny: Reina Depuydt

Vertoningen:

vrijdag    25/01/2018 - 20 uur 
zaterdag 26/01/2018 - 20 uur

zondag   27/01/2018 - 15 uur
vrijdag    01/02/2018 - 20 uur
zaterdag 02/02/2018 - 20 uur
zondag   03/02/2018 - 15 uur
vrijdag    08/02/2018 - 20 uur
zaterdag 09/02/2018 - 20 uur

Zaal:

Centrum "De Branding"

Populierenlaan 35 - 8430 Middelkerke

Tel.: 059 31 95 53

www.cultuurstek.be

Uitrijticket ondergrondse parking Marktplein (geldig voor 6 uur) aankoopbaar aan het loket, mits vertoon van inrijticket+toegangskaart. Prijs: 1 euro.

Komische Whodunit